Гласувах с хартия, защото вярвам, че тя дава възможност за

...
Гласувах с хартия, защото вярвам, че тя дава възможност за
Коментари Харесай

Нинова: Гласувах за по-високи доходи и по-ниски цени

„ Гласувах с хартия, тъй като имам вяра, че тя дава опция за по-висока изборна интензивност. Гласувах за по-високи приходи и по-ниски цени, за отбрана на българското родно произвеждане, гласувах да спре войната и да има мир. Гласувах и за поддръжка на българското семейство и отбрана на българските деца от джендър идеологията, за непоклатимост и сигурност в страната и за доста по-силна роля на страната за решение на проблемите, пред които сме изправени. ”

Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, откакто упражни своя избор.

„ По време на акцията виждах желанието на хората да има държавно управление, упованията да се вземат решение проблемите, по този начин, че мисля, че ще се откри разсъдък. Вярвам, че Българска социалистическа партия ще е представител на лявото в България и ще отстояваме както до момента лявата политика- приходи, цени обучение и налично опазване на здравето, необикновен акцент са младите и децата. Вярвам, че до края на деня ще се увеличи изборната интензивност ”, акцентира тя.

По тематиката с вероятните сътрудници в идващото Народно събрание Нинова съобщи: „ Ние ще си създадем вътрешно допитване до всички членове на партията, по този начин е демократично и редно. Преди всичко би трябвало да изведем 5-6 значими целта за България и да беседваме всички по тях ”, добави още ръководителят на социалистите Корнелия Нинова.

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!     

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР