Гласувах да продължи да се управлява София добре, да правим

...
Гласувах да продължи да се управлява София добре, да правим
Коментари Харесай

Борисов: Беше ни приятно да побеждаваме с машини, но ЦИК взе правилно решение

Гласувах да продължи да се ръководи София добре, да вършим детски градини, учебни заведения, паркове, фонтани, алеи. След 3 година не можа да стане, уповавам се новият кмет да стартира да строи от Люлин до „ Цар Борис “, детската болница, която стопираха да строят. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, който упражни правото си на глас, представен от БГНЕС.

Мисля, че това което стана в последните дни не е добре, на нас ни беше най-приятно да побеждаваме с машини, единствено че се получиха укорими неща и бих визуализирал, с цел да ме разберете. Имате ключова дума на телефона и компютъра, по какъв начин бихте се почувствали в случай че някой желае да ви копира паролата. Ето това направиха в последните дни, без да има право след издадена заповед, че не може да се снима, той отива и снима с телефона, това с изключение на да буди съмнение у хората, не съм този, който да ги окачествява като дали е единствено укоримо или е интервенция, добави Борисов.

Смятам, че решението на ЦИК беше вярно, виждате, че става бързо и гласуването с хартия, акцентира Борисов.

Като са единствено принтери машините за какво са им кодове и за какво вървят измежду нощ да ги снимат. Защо в 22.30 вечерта дават конференция, че чак тогава са сертифицирани тези принтери, доста са им леки тезите, скърбя, че не можаха да се оправят с провеждането на избори по този начин, както законът споделяше, означи Борисов. Очаквайте детайлности.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР