Гласувах да имаме това, което имахме навремето като деца. Вече

...
Гласувах да имаме това, което имахме навремето като деца. Вече
Коментари Харесай

Костадинов: Гласувах да имаме това, което имахме като деца

„ Гласувах да имаме това, което имахме преди време като деца. Вече започнах да приказвам като пенсионер. Споменем си какъв беше градът, когато бях дете. Беше чист, зелен, беше витрината на България. Това е носталгия по един естествен и организиран живот “, сподели водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов, който пусна своята бюлетина във Варна.

„ Гласувах моят град да има кмет, който да го ръководи и да работи за него жителите, а не противоположното. Нужна е пълня смяна. Нужен е кмет, който да върви на работа “, уточни Костадинов.

Проследете с нас кметския избор в цялата страна

„ Призовавам българите да гласоподават за бъдеще, друго от това, което ни приготвят “, сподели той.

Проследете с нас протичането на локалните избори с най-важните вести за столицата

„ Очаквам предварителни парламентарни избори. Въпросът не е дали ще има, а по кое време ще бъдат те. След всичките тези неща, които се случиха тези няколко дни, истината е, че в най-хубавия случай държавното управление ще изкара до пролетта. Това е една нездравословна мъка за всички жители “, акцентира Костадинов.

По думите му министър председателят би трябвало да подаде оставка и да отидем на нови избори. Според него, в случай че в този момент има предварителни парламентарни избори, резултатите няма да повторят предходните.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР