Обръщам се към нас, към софиянци, ние трябва да подкрепим

...
Обръщам се към нас, към софиянци, ние трябва да подкрепим
Коментари Харесай

Борисов: Трябва да подкрепим кандидата на правителството - Васил Терзиев

Обръщам се към нас, към софиянци, ние би трябвало да подкрепим претендента на държавното управление Васил Терзиев, колкото и да не ми е от вътрешната страна, да ги забележим по-късно дали и какви болшинства ще създадат в общинския съвет. Ще се вслушам в казаното от Петков, само че обществено ще го запитвам всеки ден в случай че направи уйдурма в общинския съвет с тези другите хора. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в Самоков.

Преди изборите за София предложихме на ПП-ДБ да се издигне претендент, друг от родата на Държавна сигурност, и ние да не издигаме “, съобщи водачът на ГЕРБ

" Призовавам Петков, Христо Иванов и Атанасов, обърнете се към вашите гласоподаватели, с цел да може и нашите, и вашите най-малко мъничко да се убедят, че страната ни интересува повече от партията, от претендентите и че желаеме да не се счупи това евроатлантическо болшинство. Каквото и да ви кажа повече от това, няма смисъл ", акцентира Борисов.

Значението на тези избори е доста огромно, сподели той

" С вас сме в едно държавно управление, въпреки че напълно доминирано от вас. От метода, по който конструирахме тази сглобка, слагаме сега и държавното управление и евроатлантическия път на България. В момента имаме да избираме сред алено и мрачно алено в София, акцентира Борисов. Трябва ли да се поддадем на страстта и би трябвало ли в персоналното си партийно его да създадем по този начин, че България да тръгне още по-надолу? Това държавно управление е ясно, че държи корав курс против експанзията на Путин, против експанзията в Израел, за европейско, атлантическо бъдеще на България. Правим компромис в името на държавното управление, посочи още Бойко Борисов. 

 
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР