Гласовете към нас бяха подадени с надежда, а не с

...
Гласовете към нас бяха подадени с надежда, а не с
Коментари Харесай

Ваня Григорова: Вдъхнахме на гражданите надежда и им предложихме път към свободата

Гласовете към нас бяха подадени с вяра, а не с омерзение. Това съобщи претендентът на локална коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ Ваня Григорова, която губи втория тур на локалните избори в София съгласно първите резултати от екзитпол на социологическите организации. „ Вдъхнахме на жителите вярата и им предложихме път към свободата “, съобщи Григорова.  Тя изрази признателност към всички, жители, излезли да гласоподават в изборния ден, към нейните сътрудници от синдикатите, както и към обединяването от леви партии и обединения, издигнало кандидатурата ѝ. 

Благодаря на Иван Таков, който бе в основата на обединяването на левите партии и обединения, които ме издигнаха, сподели Ваня Григорова.

По думите ѝ макар " омаскаряването " вярата е жива и свободата е на една ръка разстояние. " Утрото е по-мъдро от вечерта, през днешния ден нямаме какво повече да кажем, защото нямаме публични данни ", добави тя.

Иван Таков благодари на всички гласоподаватели, дали гласа си. " Нашият претендент организира извънредно почтена борба в комплицирана обстановка. Благодарим на всички наши съдружни сътрудници. София на следващия ден ще осъмне със напълно ново ръководство, което ще е по-добро. Все още нищо не е ясно, уверен съм вътрешно, че сме постигнали триумф. Идеите ще могат да бъдат осъществени в този мандат. Благодаря на Ваня, че поведе и организира тази борба ", уточни той.

Според Костадин Паскалев държавното управление е опропастило доверието на жителите и е въздействало върху интензивността на втория тур на изборите. " Те  се трансфораха в панихида на демокрацията, а не в празник. Почти сигурен съм, че ще имаме мотив за празник на следващия ден, при оповестяване на окончателните резултати ", съобщи той.

 

Инфо: Нова телевизия

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР