Гласът на Гергана Стоянова със сигурност е по-известен от самата

...
Гласът на Гергана Стоянова със сигурност е по-известен от самата
Коментари Харесай

Няма да повярвате какво е работила Гергана Стоянова преди да стане гласа от GPS-а

Гласът на Гергана Стоянова сигурно е по-известен от самата нея, само че и самата тя надали има нещо срещу да е по този начин. Чаровната актриса, която постоянно чуваме в дублажите на голям брой филми и сериали, е разпознаваема даже и за незрящите.

" Случвало се е на улицата някой незрящ да ме чуе и да попита: Може ли да ви огледам? След което стартира да опипва лицето ми ", бе споделила преди време в тв изявление брюнетката.

Вероятно ще е любопитно за мнозина да схванат, че преди да се захване с тази специалност, Гергана Стоянова е приключила фешън текстил и първата й работа е била като шивачка. Заради това и дълги години облеклата, които носи, са персонално направени от самата нея, написа " Блиц ".

" Преди години имах шивашко ателие и сама шиех съвсем всички облекла, които носех. Честно казано капризите и претенциите по отношение на облеклото ми създаваха същинско премеждие, когато се случваше да опитвам нещо в магазин ", връща с усмивка лентата обратно актрисата, която постоянно е облечена елегантно.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР