Гислейн Максуел беше осъдена на 20 години затвор в САЩ

...
Гислейн Максуел беше осъдена на 20 години затвор в САЩ
Коментари Харесай

Осъдиха Гислейн Максуел на 20 години затвор

Гислейн Максуел беше наказана на 20 години затвор в Съединени американски щати за това, че е пособия на опозорения някогашен финансист Джефри Епщайн да злоупотребява полово с млади девойки.
Гислейн Максеул (л) с юристите си
60-годишната Максуел беше наказана през декември за набиране и трафик на четири тийнейджърки за полови жертви на Епщайн, тогавашния ѝ другар.

Една от обвинителките й съобщи по-рано пред съда, че тя би трябвало да остане в пандиза до края на живота си.

Епщайн се самоуби в затворническа килия в Манхатън през 2019 година

Той е очаквал личното си дело за трафик на хора за полова употреба.

Престъпленията на Гислейн Максуел са осъществени в продължение на десетилетие, сред 1994 и 2004 година

Преди произнасянето на присъдата Максуел, облечена в затворнически облекла, се извини на жертвите. Тя съобщи, че е съпричастна с тях и че срещата с Епщайн е " най-жалкото събитие в живота ѝ ". " Връзката ми с Епщайн ме опетни вечно ", сподели тя и добави, че се надява присъдата ѝ да донесе на жертвите " мир и успокоение ".

Максуел е в ареста от юли 2020 година, лежи в Метрополитенския център за задържане в Бруклин, където се оплаква от миризмата на мръсна канализация в килията си.

Делото против някогашната английска световна дама е едно от най-значимите след появяването на придвижването #MeToo, което насърчи дамите да приказват намерено за полови похищения./БГНЕС, Би Би Си

Ню Йорк / САЩ
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР