ГИЛБЪРТ, Южна Каролина (AP) – Стоейки в селски хамбар на

...
ГИЛБЪРТ, Южна Каролина (AP) – Стоейки в селски хамбар на
Коментари Харесай

Ники Хейли е заложила офертата си за 2024 г. за Южна Каролина. Но голяма част от родния й щат клони към Тръмп

ГИЛБЪРТ, Южна Каролина (AP) – Стоейки в селски хамбар на малко разстояние с кола от столицата на щата, Хенри Макмастър шокира доста републиканци от Южна Каролина преди седем години, като поддържа Доналд Тръмп за президент.

Тогава лейтенант-губернатор, Макмастър стана най-високопоставеният държавен чиновник, който поддържа Тръмп през 2016 година Събитието беше в окръг Лексингтън, признатият политически дом на тогавашния губернатор. Ники Хейли, която неведнъж подлага на критика Тръмп и поддържа сенатора от Флорида Марко Рубио.

Тръмп ще завоюва първичните избори през 2016 година в Южна Каролина и в последна сметка президентството. След акция против него, Хейли ще одобри номинацията му за дипломат на Организация на обединените нации, правейки Макмастър губернатор.

Тази комплицирана история излиза на напред във времето, до момента в който Хейли поставя решителни старания да стане водещата републиканска опция на Тръмп. Стратегията й е съсредоточена върху мощното показване на събранията в Айова идващия месец и първичните избори в Н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР