Гигантското виенското колело остава на пл. „Централен” още два дни.

...
Гигантското виенското колело остава на пл. „Централен” още два дни.
Коментари Харесай

Още два дни гледаме Пловдив от виенското колело

Гигантското виенското колело остава на пл. „ Централен” още два дни. Днес и на следващия ден феновете на сходни атракции могат да се качат на височината на някогашния партиен дом. Цената е 10 лв. за няколко обиколки, само че има понижение за дребни деца.

Договорът с компанията, докарала оборудването, е подписан до 28 юни и няма да бъде продължен, споделиха от община Пловдив. В администрацията е образувана комисия от експерти, които ще създадат оглед на площада за възможни недостатъци, появили се поради колелото. Депозитът в размер на близо 24 000 лв., импортиран от наемателите в общината, се задържа, до момента в който не се обясни положението на настилката. Ако има повредени плочки, администрацията ще задържи сумата, както е планувано в локалната разпоредба.

Ефектната атракция провокира разнообразни мнения. Едни се възмущаваха, че тежката структура, докарана на новия площад, ще счупи настилката, други се редяха на опашка да се возят. Според информацията на кмета Здравко Димитров на виенското колело били направени най - малко 15 оферти за брак от младежи.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР