Гигантски тумор са извадили медицинските специалисти в Плевен на пациентка,

...
Гигантски тумор са извадили медицинските специалисти в Плевен на пациентка,
Коментари Харесай

РЕКОРД: Извадиха гигантски тумор в Плевен

Гигантски израстък са извадили медицинските експерти в Плевен на пациентка, която е била диагностицирана с групировката преди цели 2 години, само че е мислела, че тя ще се свие от единствено себе си. 

" От сериала за човешката нелепост! Диагностицирана с огромен израстък в корема преди!! 2 години!!!. Решила, че ще и МИНЕ... И тъга три часа и половина на ръба- с голям риск, с голямо напрежение, милиметър по милиметър успяхме да премахнем този над 15 килограмов израстък, с огромно покривало, част от мезото на дебело черво, и матка с аднекси в блок... ", написа доктор Георги Езекиев от КОЦ-Плевен. 



И добавя:

" Гарантирам, че на множеството места биха я оповестили за иноперабилна и биха я оставили на ориста! Само метастазите, които премахнахме, са близо към половин кг!! Огромна чест за целия екип, на който благодаря от сърце! На Анестезиологичния екип, на който му се описа играта... Специално на обичния ми сътрудник Д-р Анатоли Симеонов, с който бъдещето на огромната хирургия в северозападна България е обезпечено!

Страхотно момче, прелестен хирург! Вярвайте му и няма да сгрешите! Благодаря и на Господ, че и този път се разминах без инфаркт и единствено с изхвърляне на бельото в кофата за отпадък... Аз съм удовлетворен и благополучен от тези супер експерти и по едно и също време положителни хора, които още ме търпят там... Има и положителни хора, които знаят какво вършат в името на живота! Вярвайте им! ", прибавя хирургът. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР