Бивш любим на семейството крайморски град е наречен най-лошият в

...
Бивш любим на семейството крайморски град е наречен най-лошият в
Коментари Харесай

Разкрит е най-лошият крайбрежен град в Обединеното кралство – но някои местни жители и посетители казват, че не е толкова лош

Бивш обичан на фамилията приморски град е наименуван най-лошият в Обединеното кралство – само че някои гости към момента са изумени от плажа гореща точка.

Още през 60-те години на предишния век Скегнес, Линкълншир, беше една от най-популярните дестинации за летовници, които пътуваха, с цел да се насладят на местоположението. Но в този момент хората, живеещи в града, споделят, че им е мъчно да вършат пари през зимния интервал. Градът е по-известен като родното място на Бътлинс.

Сега, след изследване измежду 3000 туристи от Which? градът, който шеговито е наименуван " Скегвегас " от локалните поданици поради многочислените ярки светлини от увеселителни заведения, питейни заведения и зали за бинго, го назова най-лошия приморски град в страната. Атракциите в миналото са печелили пари за тези, които пътуват за отмора, само че в този момент са знак за хленчеща зона.

Всеки, който посети крайбрежното място, към момента може да се наслаждения на захарна вата, да язди магаре през плажа или да остане в парк за каравани наоколо. Въпреки това...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР