Гигантски миш-маш наготви Ути Бъчваров в Сливен с помощта на

...
Гигантски миш-маш наготви Ути Бъчваров в Сливен с помощта на
Коментари Харесай

Гигантски миш-маш наготви Ути на Фестивала на 100-те воеводи

Гигантски миш-маш наготви Ути Бъчваров в Сливен благодарение на 30 деца-асистенти. Това стана на откриването на Фестивала на 100-те воеводи в регионалния град.
 uti1  uti2  uti3  uti4  dsc_9806
Известният кулинар е обичан посетител на събитието, което събира производители на месни, млечни, сладкарски произведения, на мед и виновност от региона. В продължение на два дни, в шатри в Градската градина, те излагат продукцията си. Едновременно с това на открита сцена в парка вървят голям брой концерти – на певчески и танцови реализатори, акробати, мажоретки. На 15 септември вечерта на сцената ще пеят Нели Петкова и Ивана.

„Този фестивал с времето се трансформира в същински празник за нас, сливналии. Изложената продукция е доказателство, че в нашия град се вършат едни от най-качествените артикули. Ще се постараем да развиваме фестивала и да го превърнем в още по-мащабно събитие“, сподели кметът Стефан Радев.

Организатор на празника е общината в Сливен. Амбицията на локалната администрация е да възвърне традициите на остарелия сливенския панаир отпреди повече от век.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР