Гигантски коледни елхи, украсени със светлини, сърма и кутии с

...
Гигантски коледни елхи, украсени със светлини, сърма и кутии с
Коментари Харесай

Коледа в Китай носи блестящ декор и опасения за чуждестранно влияние

Гигантски коледни елхи, украсени със светлини, сърма и кутии с дарове, посрещат купувачите в блестящи молове в огромните китайски градове като Шанхай и Чунцин, само че в доста елементи на Китай удължават сезона поздравления не може да става.

В югозападната провинция Юнан компания за ръководство на парцели издаде уведомление до наемателите на търговски центрове, призовавайки ги да не продават коледни картички и дарове и даже да се въздържат от окачване на декорация, като сподели, че непознатите обичаи не би трябвало да се следва „ сляпо “ и човек би трябвало да бъде убеден в личната си просвета.

Училища в някои градове от Донгуан на юг до Харбин на североизток по сходен метод приканиха учениците и родителите да не следват непознатите обичаи и просвета без мислене.

В провинция Гансу в северозападната част на Китай локален клон на Комунистическата младежка лига сподели на членовете си вместо това да честват Битката при езерото Чанджин, китайски филм от 2021 година, описващ яростна борба сред китайци...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР