Гигантската рисунка в стил лендарт се появи в Шабленското село

...
Гигантската рисунка в стил лендарт се появи в Шабленското село
Коментари Харесай

Огромна пясъчна картина се появи на плажа в Дуранкулак

Гигантската рисунка в жанр лендарт се появи в Шабленското село Дуранкулак малко преди бурята да го отмие . Село Дуранкулак се намира в най-северната част на Българското черноморие и е предпазена зона. Автор на творбата е художничка и проектант Vivia Niki .

Художественото произведение е изрисувано на 510 квадратни метра и е направено напълно с естествените естествени материали от околната среда като пясък, водорасли и тънък силует от тебешир.

Авторката изпраща обръщение за любовта , в която интегрира идеята за опазването на околната среда и отбраната на животните. Това е и Христовия завет.
 
 Дуранкулак

Vivia Niki e проектант и режисьор по обучение, дълги години се занимава с изобразително изкуство и взе участие интензивно във доста екологични дела. Тя самата е веган , а планът на картината е стартират още през 2021 година. Целта му е да изрази любовта към животните. “Млад вегетарианец ми театралничи с цел да изразя точната си концепция посредством езика на изкуството ” споделя авторката.

На картината е изобразено момче, прегърнало агне . “Агнето беше изплатено и избавено към великденските празници ”, прибавя авторката.

Това е най-голямата пясъчна картина правена до момента в България.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР