Гигантът в областта на социалните мрежи Meta скоро ще възстанови

...
Гигантът в областта на социалните мрежи Meta скоро ще възстанови
Коментари Харесай

Доналд Тръмп се завръща във Facebook

Гигантът в региона на обществените мрежи Meta скоро ще възвърне сметките на някогашния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп във Фейсбук и Instagram с " нови защитни рамки ", две години откакто той беше неразрешен поради нападението над Капитолия през 2021 година

" Ще възстановим сметките на господин Тръмп във Фейсбук и Instagram през идващите седмици ", се споделя в изказване на Ник Клег, президент по световните въпроси на Мета, като се прибавя, че възобновяване ще бъде с " нови защитни рамки, които да възпират повторни нарушавания ".

Занапред водачът на Републиканската партия може да бъде отхвърлен за период до две години за всяко нарушаване на политиките на платформата, сподели Клег. Не е ясно по кое време и дали Тръмп, който към този момент разгласи трета кандидатура за Белия дом, ще се върне в платформите, а негови представители не дадоха отговор незабавно на молбата за коментар.

Но 76-годишният магнат реагира по характерен метод, като се изрече, че Фейсбук е изгубил " милиарди долари " от цената си в негово неявяване. " Такова нещо в никакъв случай повече не трябва да се случва на настоящ президент или на който и да е различен, който не заслужава отмъщение! ", съобщи той в своята платформа Truth Social, представен от БГНЕС.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР