Гейминг мониторите UltraGear™ (модели 27GP950 и 27GP850) на LG Electronics

...
Гейминг мониторите UltraGear™ (модели 27GP950 и 27GP850) на LG Electronics
Коментари Харесай

Ultragear гейминг мониторите на LG са първите в света, сертифицирани като Vesa Adaptivesync дисплеи

Гейминг мониторите UltraGear™ (модели 27GP950 и 27GP850) на LG Electronics (LG) са първите в света, които получават документа VESA® AdaptiveSync Display, който се дава от Video Electronics Standards Association (VESA). Новото лого на VESA® AdaptiveSync Display оказва помощ на потребителите елементарно да разпознават и съпоставят продуктивността на променливата периодичност (VRR) на гейминг екраните, поддържащи VESA Adaptive-Sync протокол.

За да бъдат приети като VESA AdaptiveSync Display, професионалните гейминг монитори на LG би трябвало да дават отговор на строгите условия на теста за спецификация VESA Adaptive-Sync Display Compliance Test Specification (Adaptive-Sync Display CTS), който употребява повече от 50 критерия, с цел да откри ясни точки на съпоставяне и оценяване на VRR опциите на тестваните монитори и преносими компютри. С висока периодичност на освежаване, бързо Gray-to-Gray (GTG) време за реакция и ниско равнище на инертност, двата UltraGear монитори дават отговор и даже надвишават стойностите на новия отворен стандарт на VESA.

Мониторите на LG с AdaptiveSync Display документ, LG UltraGear 27GP950 и 27GP850, дават нужните равнища на образна продуктивност за безпроблемно гейминг преживяване. И двата модела дават отговор на изискваните CTS стойности от VESA Adaptive-Sync Display, в това число за основните измервания на честотата на освежаване, трептенето на екрана и времето за реакция. Двата 27-инчови гейминг модела включват усъвършенствани LG Nano IPS GTG време за реакция от 1 милисекунда, което разрешава плавна игра и остри, чисти картини както за компютърните, по този начин и за конзолните игри.

„ VESA Adaptive-Sync Display CTS основава явен и консистентен стандарт за продуктивността на гейминг мониторите и оказва помощ на потребителите да вземат осведомено решение при покупка “, споделя Джим Чоут, програмен управител във VESA. „ Като първите артикули в света, които носят новото лого на AdaptiveSync Display, LG UltraGear мониторите се показаха извънредно добре във всички проби, на които бяха подложени. “

„ Горди сме, че LG UltraGear са първите монитори въобще, отличени с VESA AdaptiveSync Display сертификат”, споделя Со Йонг-че, старши вице-президент и началник на IT бизнес отдела на LG Electronics Business Solutions Company. „ С лансирането на новите UltraGear модели през 2022, включително и 27GP95R, ние освен ще реализираме високите стандарти на VESA тестванията, само че и ще задоволим упованията и другите потребности на днешните консуматори. “
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР