Гейминг индустрията е видяла много игри с нестандартни решения. От

...
Гейминг индустрията е видяла много игри с нестандартни решения. От
Коментари Харесай

GTFO – хорър игра с ужасно име

Гейминг промишлеността е видяла доста игри с ексцентрични решения. От всички обаче сякаш GTFO е взела челно място. Какво изобщо значи GTFO? Във форумите най-хубавото предложение за неповторимата абревиатура наподобява е… „Get the Fuck Off“.

Разбира се, има доста повече наличие зад цялата загадка с името. В тази игра можете да се съберете до четирима играча и да изследвате осъществявания със смог и кръвожадни чудовища теоретичен под земята комплекс. Заглавието се създава от 10 Chambers Collective , студио, учредено от един от основателите на Payday. Някои от почитателите съумяха да видят извънредни фрагменти по време на Е3 събитието през юни. Останалите ще се задоволим с десетминутно видео, разкриващо геймплея.

Вие сте изпратени в изоставена подземна научна зона, където хората са мутирали до… необясними създания. Освен тях може да се натъкнете и на извънредно ловките „черни сенки“, които ви убиват за секунди. Целта е да работите като екип, с цел да хакнете блокиралите системи (които работят с обичайна MS-DOS и да откриете избрани артефакти,). Интересно е за какво при изтребването на чудовищата от главите им пръска душ от… картофи. разработчикът 10 Chambers Collective към момента не е коментирал по въпроса.



GTFO се чака да излезе по-късно тази година за Windows лични компютри. Други платформи или цена не са доказани.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР