Геймърските столове на Genesis се отличават с оригинален дизайн и

...
Коментари Харесай

Genesis Nitro 710/720 – нови геймърски столове


Геймърските столове на Genesis се отличават с автентичен дизайн и визия
(снимка: Genesis)

Полският бранд за гейминг външна страна Genesis разгласи два нови модела геймърски столове, които идват с разнородни варианти за персонализиране и атрактивни цветови разновидности. 

Genesis Nitro 710 е кресло с необятна облегалка и седалка от еко кожа, чиято структура е основана на железна рамка, изпълнена с устойчива на дисторция пяна. Столът се отличава с автентичен дизайн и визия, решена в розово-бяла цветова гама.

Дизайнът на креслото Nitro 710 е решен в розово-бяла цветова гама
(снимка: Genesis)

Разполага с клатещ се механизъм и предлага разнообразни благоприятни условия за персонализиране. Потребителите могат да конфигурират както височината, по този начин и ъгъла на надолнище. Подлакътниците също могат да бъдат конфигурирани в две измерения (нагоре/надолу, надясно/наляво).

Nitro 710 е оборудван с огромни 60 мм колела, покрити със пласт CareGlide, ергономични облегалки за глава и тил, здрава пластмасова петраменна структура и амортисьор с потенциал 150 кг.

Столът Nitro 720 включва конфигуруеми 3D подлакътници и се предлага в два цвята
(снимка: Genesis)

Вторият модел от портфолиото, Genesis е Nitro 720, е основан за още по-взискателни консуматори. Столът има всички преимущества на Nitro 710, само че включва и конфигуруеми 3D подлакътници (нагоре/надолу, отзад/отпред, наляво/надясно), както и извънредно здрава железна основа. Предлага се в две цветови версии – черно-червена и розово-черна, комбиниращи текстил и кожа.

Genesis Nitro 710 и Nitro 720 са налични на българския пазар на цени надлежно от 569 и 599 лева с Данък добавена стойност.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР