Геймърът Цветомир Петров, който в петък пое лидерството в предварителна

...
Геймърът Цветомир Петров, който в петък пое лидерството в предварителна
Коментари Харесай

Геймърът Цветомир Петров не допусна изненада в WINBET е-футбол лига

Геймърът Цветомир Петров, който в петък пое водачеството в предварителна група Б на WINBET е-футбол лига с победа над ютубъра Icaka, не позволи изненада в идващия си мач и неговият Левски (от 90-те до наши дни) надигра Миньор (Перник) на Стоян Димитров.

Домакините от Миньор откриха резултата в 6-ата минута. Последва поврат с два гола на Иванов, само че перничани изравниха. До края на първата част Сираков върна преднината за гостите. Второто полувреме бе доминирано от Левски на Цветомир Петров, който посредством Иванов, Сираков и Дембеле оформи крайния резултат 2:6. С отличната си игра Петров се обрисува като един от любимците за продобиване на купата в WINBET е-футбол лига.

Втората телевизионна среща за деня беше бараж за влизане във втората фаза на шампионата сред ЦСКА-София на Александър Милорадев и Надежда (Доброславци) на Теодор Миланов. Победата за домакините пристигна след две попадения на Соул в 22-ра и 87-ма минута.

WINBET е-футбол лига се провежда от „ Спортс Мениджмънт България “ с медийното партньорство със Sportal TV, която всеки ден излъчва по 2 мача от шампионата. Повече за информация за надпреварата бихте могли да намерите на efootball.bg

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР