Гешев използва прокуратурата за лични цели, не сме му давали

...
Гешев използва прокуратурата за лични цели, не сме му давали
Коментари Харесай

Кадровик на Темида попиля Гешев: Да си лабилен и невъздържан не значи да си смел

Гешев употребява прокуратурата за персонални цели, не сме му давали избор на доверие за това. Това разгласи Георги Кузманов на съвещанието на Висш съдебен съвет, един от четиримата вносители на предлагането за освобождението на Иван Гешев като основен прокурор при започване на същинските прения.

Георги Кузманов съобщи, че няма по какъв начин Гешев да не се стреснал и афектирал от станалото, само че това не значило, че държанието му е обикновено.

" Ако е имал сериозен стрес, човек търси профилирана помощ, а не прави обществени изявления ", сподели Кузманов. И добави, че на процедура с израза той признал, че " не е направил нищо, с цел да го почисти ".

Кузманов се допитал до доцент Деляна Денчева от СУ какво значи отпадък, която му обяснила, че това било отрицателна метафора.

" Лабилният основен прокурор не е равно на смелия. Той не може да извършва повече функционалностите на основен прокурор ", разгласи Кузманов. 

Според Гергана Мутафова Гешев е задал линия на държание на прокурорите в страната. Калина Чапкънова пък съобщи, че с изречените думи от него са били нарушени правилата за приемливост и учтивост, регламентирани в етичния кодекс на магистратите. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР