Героят за Франция в осминафинала срещу Полша (3:1) Килиан Мбапе

...
Героят за Франция в осминафинала срещу Полша (3:1) Килиан Мбапе
Коментари Харесай

Героят за Франция Мбапе: Единствената ми цел е да спечеля Световната купа

Героят за Франция в осминафинала против Полша (3:1) Килиан Мбапе приказва след края на срещата. Нападателят на " петлите " означи два гола и усъвършенства редица върхове.

" Много сме щастливи, че стигнахме до четвъртфиналите, не беше елементарен мач против сложен тим. Вкарахме голове в основни моменти. В последна сметка спечелихме и сме доста щастливи да продължим приключението ", стартира французинът.

Мбапе продължи: " Световното състезание е надпреварата на моите фантазии, построих сезона си върху това събитие. Но към момента сме надалеч от задачата, която си поставихме и която аз си сложих. Ще създадем всичко допустимо, с цел да го реализираме. Не мисля за " Златната топка ". Единствената ми цел е да печеля Световната купа. Това е единствената ми фантазия - пристигнах тук, с цел да печеля Световната купа, а не " Златната топка " или купата за най-хубав голмайстор. Тук съм, с цел да надвивам и да повеждам френския тим ".

Килиан Мбапе приказва и за медийното си безмълвие дотук на шампионата: " Исках да кажа нещо за това за какво не приказвах ( б.ред . - определен за най-хубав състезател в първите два мача, той не се появи на пресконференцията). Не беше нищо персонално, нямах нищо срещу публицистите, просто трябваше да се съсредоточвам върху надпреварата, без да изгубвам сила за други неща. Научих, че на френската футболна федерация ще бъде наложена санкция,  ангажирам се да я платя персонално ", приключи той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР