Героят за баскетболния Олимпиакос при победата над Фенербахче в третия

...
Героят за баскетболния Олимпиакос при победата над Фенербахче в третия
Коментари Харесай

Слукас: Надяваме се, че ще се класираме за Финалната четворка и Везенков ще бъде категоричният MVP

Героят за баскетболния Олимпиакос при успеха над Фенербахче в третия мач от четвъртфиналните плейофи на Евролигата – Костас Слукас, който вкара решителна тройка в последните секунди за крайното 72:71, съобщи, че не се опасява да поема отговорност.
 Фамозен Слукас и основен Везенков измъкнаха Олимпиакос в Истанбул Фамозен Слукас и основен Везенков измъкнаха Олимпиакос в Истанбул
„ Мисля, че за времето, което имах, направих най-хубавото, на което съм кадърен. Чувствам се добре през последния месец и мисля, че това се вижда. Искам да оказвам помощ на тима “, съобщи Слукас.

„ Тактиката в плейофите е изцяло друга. Фенербахче разполага с един от най-хубавите треньори в Евролигата. Сега ни чака още един изцяло друг мач. Няма да заведа тима до Финалната четворка самичък. По-рано в мача Саша Везенков също означи сложна пукотевица. Той работи всеки ден и заслужава да бъде тук. Надявам се, че ще се класираме за Финалната четворка и той ще бъде безапелационният най-полезен състезател “, добави още гръцкият баскетболист във връзка българския си съотборник Александър Везенков.
 Везенков към Слукас преди победния панер: Вземи топката и стреляй! Везенков към Слукас преди победния панер: Вземи топката и стреляй!
Тимът на Олимпиакос води с 2:1 победи против Фенербахче в серията, в която се играе до три триумфа от пет вероятни мача. Четвъртият дуел ще се организира в петък, 5 май в Истанбул.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР