Героят от САЩ'94 Красимир Балъков прогнозира трудна победа за Германия

...
Героят от САЩ'94 Красимир Балъков прогнозира трудна победа за Германия
Коментари Харесай

Балъков: Бундестимът ще намери сили! 90% от новостите във футбола идват от Германия

Героят от САЩ'94 Красимир Балъков предвижда сложна победа за Германия против Швеция тази вечер. Бала разгласи, че има вяра в немския футбол и добави, че Бундестимът отстъпва по опит на състава на Йоахим Льов от 2014 година. На старта на Мондиал 2018 германците изгубиха с 0:1 от Мексико.

" Винаги съм вярвал в немския футбол. Германия ще откри сили, ще направи разбори и се надявам, че ще премине групата. Стискам палци да не се случи още веднъж това, което не чакам германците. Няма да бъде елементарен мачът, уповавам се да победят ", сподели легендата на Щутгарт пред Българска национална телевизия.

" Германците имат постоянно сили да създадат най-голямото. Те са водещата и модерната мощ в света - всички новости излизат 90% от немския футбол. Дори да стъпят на погрешно, съм сигурен, че ще вдигнат глава и ще продължат. Този тим на Германия отстъпва на оня от Бразилия 2014 само като опит, тъй като има доста млади футболисти, които занапред би трябвало да пазят триумфите на немския футбол ", съобщи още Бала. Мондиал 2018 2 кръг, събота 23 юни  Германия 21:00предстои  Швеция
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР