Героят от АМ Хемус, който предизвика медийния интерес. Янислав си

...
Героят от АМ Хемус, който предизвика медийния интерес. Янислав си
Коментари Харесай

Човекът, получил сако от Борисов: Ще си ходя с него като баровец

 Героят от Автомагистрала " Хемус ", който провокира медийния интерес. Янислав си потегли със запалка и писалка, оставени в сакото на министър-председателят. подари сакото си на 40-годишния служащ, а това провокира доста мнения и реакции в обществените мрежи. Оказва се, че служащият е консултант от ГЕРБ.

40-годишният Янислав Великов  е от град Суворово. От 1 година е командирован на градежа на Автомагистрала " Хемус " като шеф по механизациите. Янислав е и първи мандат общински консултант в родния си град. Казва, че е видял за първи път Борисов онлайн на националния празник. Подареното сако е неразделно от него, в служебния му автомобил.

" Обличал съм костюм на абитуриентския бал, по всякакви сватби. Остави си запалката, химикалката, единствено си взема маската. Дето приказват, че имало евро, това са цялостни нелепости ", описа Янислав пред NOVA.

Темата е водеща освен в обществените мрежи, само че и измежду служащи на градежа. Янислав споделя, че сътрудниците му желаят да се снимат облечени със сакото, само че той не го дава.

" Като се прибера в родното си място, ще се види и ще се чуе къде ще стои сакото. Ще си заедно съм с него като баровец ", показа още мъжът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР