Героят ми в Дяволското гърло – Краси, все още не

...
Героят ми в Дяволското гърло – Краси, все още не
Коментари Харесай

Стоян Радев: Героят ми в „Дяволското гърло” тепърва ще се развива

„ Героят ми в „ Дяволското гърло ” – Краси, към момента не се е развил и не се посочил изцяло. Същото важи и за Лилавия от „ Господин Х и морето ”, описа артистът Стоян Радев в. В престъпната драма „ Дяволското гърло ” той е на страната на положителните, а в комедията „ Господин Х и морето ” се превъплъщава в неприятния, само че какво ще се случи с неговите герои, следва да разберем.

Много изненадващи обрати предстоят и на другите герои в престъпната драма „ Дяволското гърло ” довечера от 22.00 ч. по NOVA. Мия ще се изправи против Асен, решена да открие истината непременно в новия епизод на престъпната драма. Дали Филип ще извърши заканата си един от двамата да се отдръпна от следствието? И каква ще е реакцията на останалите от екипа и на прокурор Чанов?
 Дяволското гърло NOVA
Междувременно секрети от предишното излизат нескрито. Едно от оръжията на закононарушението ще се появи ненадейно, свързвайки две от убийствата. Лазар изненадващо ще се вмъкне в хотелската стая, с цел да вземе часовниците и бижутата, които Диана му взе. Как ще постъпи тя и какъв брой надалеч е подготвен да стигне той? Не пропускайте идния епизод на „ Дяволското гърло “ – довечера от 22.00 ч. по NOVA .

Актуални новини ще откриете на  и на формалната страница на 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР