Героите от вселената на Marvel имат милиони фенове по света.

...
Героите от вселената на Marvel имат милиони фенове по света.
Коментари Харесай

MARVEL вселената в HBO GO се разраства - slava.bg


Героите от вселената на Marvel имат милиони почитатели по света. Докато част от привлекателността на филмите за супергерои е техният приказен аспект, който можем да използваме като форма на бягство от проблемите, с които се сблъскваме в действителността, тези филми също са известни и поради противоположното: те отразяват човешкия опит и опцията и вярата, че човечеството може да се оправи с съвсем всяко предизвикателство. Ето за какво тъкмо в този миг HBO прибавя, в границите на до края на месец май, цели 19 Marvel заглавия в онлайн стрийминг платформата HBO GO в България.

В HBO GO към този момент може да гледате премиерата на трилогията за Железния човек, а другите налични за гледане сега заглавия са „ Отмъстителите: краят “ (2019), „ Капитан Марвел “ (2019) и “Спайдърмен: надалеч от вкъщи “ (2019). Към сбирката в HBO GO ще се прибавят поетапно „ Капитан Америка: първият отмъстител “; „ Капитан Америка: завръщането на първия отмъстител “; „ Първият отмъстител: войната на героите “; „ Тор “; „ Тор: светът на мрака “; „ Тор: рагнарок “; „ Черната пантера “; „ Доктор Стрейндж “; „ Пазителите на Галактиката “; „ Пазителите на Галактиката vol.2”; „ Отмъстителите “; „ Отмъстителите: ерата на Ултрон “ и „ Отмъстителите: война до безкрайност “. Всеки петък в онлайн стрийминг платформата ще сa налични нови заглавия: „ Железният човек “ 1, 2 и 3, 17 април: „ Капитан Америка: първият отмъстител “; „ Капитан Америка: завръщането на първия отмъстител “; „ Първият отмъстител: войната на героите “, 24 април: „ Тор “; „ Тор: светът на мрака “; „ Тор: Рагнарок “, 1 май: „ Черната пантера “; „ Доктор Стрейндж “; „ Пазителите на Галактиката “; „ Пазителите на Галактиката vol.2”, 8 май: „ Отмъстителите “; „ Отмъстителите: ерата на Ултрон “; „ Отмъстителите: война до безкрайност “. Кинематографичната галактика на Marvel не би могла да съществува без триумфа на филмите за стоманения човек Тони Старк. В средата на първото десетилетие от новия век Marvel вземат решение да обединят героите, които са останали в портфолиото им след краха на комикс промишлеността в края на 90-те години и вършат нещо, което никой до този миг не е правил. Те основават споделена басня на супергерои като ги слагат на огромен екран.

„ Железният човек “ е първият филм на Marvel Studios и той оправдава упованията и на студиото и на почитателите. Вторият филм от поредицата жъне още по-голям триумф, а третото заглавие към момента е в топ 3 на най-успешните солови филми за супергерои. Когато за пръв път излиза през 2008 година, никой не чака, че ще стане толкоз огромен шлагер. Супергерой от Б-лигата, изигран от артист, който в този миг не е на върха на славата си и продуциран от прохождащо в света на киното студио. Успехът в огромна степен е и посредством точно на превъплъщението на Робърт Дауни-младши и през днешния ден не можем да си представим различен в тази роля, въпреки първоначално Том Круз да е бил премислян вид. Робърт Дауни-младши съумява да съобщи чувството за „ талант, милиардер, плейбой, човеколюбец “ и прави ролята на Тони Старк своя запазена марка.

В по-новите истории от киновселената на Marvel виждаме извънземни, говорещи миещи мечки и живи дървета, само че Железният човек носи един натурализъм и доза комизъм, който го държи заземен и воин, непосредствен до фена. Дванадесет години след излизането на първия филм, специфичните резултати към момента наподобяват добре, а костюмът на Тони Старк e героично-реалистичен даже на фона на последните филми от вселената на Marvel.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР