Героични са напъните на Настимир Ананиев да брани по елек

...
Героични са напъните на Настимир Ананиев да брани по елек
Коментари Харесай

Невъзпитан Настимир: Фото на деня

" Героични са напъните на Настимир Ананиев да брани по елек финансовия си министър. Само дето пропуща обстоятелството, че единствено за месец от сметката на Министерство на регионалното развитие са “изчезнали ” едни 800 млн. лева, предопределени за общинските планове, заложени в Приложение 3 към Закона за държавния бюджет (разликата сред 1.2 милиарда лева - за отпущането на които министър Цеков се радва толкоз откровено, че чак и ние му повярвахме и наличните все още 400 млн. лева е тъкмо 800 млн. лева, колкото и да не му се има вяра на човека).

Радвам се, че тъкмо този сътрудник дава своята “благословия ” да се подписват споразумения/договори и правят заплащания по тях, без да има каквато и да е сигурност, че са финансово обезпечени. Защото има заложени едни 10 милиарда лева, само че кои от тях ще се осъществят през 2024 година и от кои ще би трябвало да се “реже ” е напълно различен въпрос. Не знам дали изобщо си дава сметка (видяхме през днешния ден, че Кирил Петков сигурно не си), че по-голяма концентрация (в ръцете на финансовия министър) на финансовата стратегия надали би могло да има. От волята и настроението на Асен Василев ще зависи дали ще има или пък не нови ПМСта за осъществяване на признатата от Народно събрание финансова капиталова стратегия с общински планове. Да ни е честито!!!

И какво стана, сътрудник Ананиев? Нали ПМСтата преди бяха неприятно нещо? А в този момент са нещо напълно обикновено, по този начин ли? Ще забележим каква ария ще запеете, откакто Асен Василев няма да е към този момент финансов министър (убеден съм, че няма да е тази от днес) ", написа в профила си във Facebook депутатът от ГЕРБ Николай Нанков.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР