Германското правителство съжалява за решението на президента на САЩ Доналд

...
Германското правителство съжалява за решението на президента на САЩ Доналд
Коментари Харесай

Германия съжалява, Италия - обезпокоена, заради оттеглянето на САЩ от договора с Русия

Германското държавно управление съжалява за решението на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп да отдръпна страната си от Договора за унищожаване на нуклеарните оръжия със междинен и дребен обхват с Русия, съобщи държавен представител, представен от Ройтерс, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Партньорите от НАТО ще имат съвещания по отношение на американското решение ", сподели на постоянен брифинг представителят Щефен Зайберт.

Германия ще разиска в НАТО обстановката със сигурността в Европа при положение на излизане на Съединени американски щати от контракта. В разговор с сътрудниците от алианса ще изработим позиция по въпроса, уточни Зайберт, представен от ТАСС.

Италианският министър председател Джузепе Конте съобщи, че е смутен от желанието на Съединени американски щати.

" Нашето държавно управление отдава огромно значение на мирните процеси. Тревожи ме решението на Съединени американски щати да се отдръпват от контракта с Русия ", сподели министър председателят и добави, че при идното си посещаване в Москва тази седмица се надява да разиска това с съветския президент Владимир Путин. Конте акцентира, че " по силата на своята традиция и история Италия постоянно е подготвена да спомага и способства за мирните процеси "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР