Германското правителство одобри доставката на танкове Леопард 1 от промишлените

...
Германското правителство одобри доставката на танкове Леопард 1 от промишлените
Коментари Харесай

Германското правителство одобри доставката на танкове Леопард 1 от промишлените си запаси

Германското държавно управление утвърди доставката на танкове " Леопард 1 " от промишлените си ресурси за Украйна и води договаряния да изкупи от Катар 15 самоходните зенитни установки " Гепард ", които да изпрати на Киев, оповестява в днешния си брой в. " Зюддойче цайтунг ", представен от " Ройтерс ".

 

Доставката на танкове " Леопард " за Украйна може да се реализира когато и да е, откакто танковете бъдат ремонтирани, показва вестникът, като се базира на държавни източници.

 

Компаниите " Райнметал " (Rheinmetall) и ФФГ (Flensburger Fahrzeugbau Gesellschaft) желаят да ремонтират десетки танкове " Leopard 1 " и могат да ги доставят на Украйна, в случай че Киев желае да ги купи, добавя изданието.

 

Няколко висши немски чиновници разискаха с външното министерство на Катар опцията Германия да изкупи назад 15 машини " Гепард ", които Доха купи, с цел да подсигурява сигурността на стадионите по време на Световната купа по футбол, написа " Зюддойче цайтунг " и добавя, че Берлин се пробва да получи повече муниции от Катар.

 

" Гепардите се показват доста безапелационно във войната в Украйна. Ако успеем да получим повече от сътрудниците тук, това несъмнено ще помогне на украинците ", съобщи новият немски министър на защитата Борис Писториус, представен от вестника.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР