Германският вътрешен министър Хорст Зеехофер постави извън закона съществуваща от

...
Германският вътрешен министър Хорст Зеехофер постави извън закона съществуваща от
Коментари Харесай

Германският вътрешен министър постави извън закона неонацистка организация

Германският вътрешен министър Хорст Зеехофер сложи отвън закона съществуваща от 2016 година неонацистка организация, известна като "Вълча бригада 44 ", заяви в Туитър представителят му Стив Алтер, представен от ДПА.

В предишното прокуратурата е описвала задачата на организацията като "укрепване на свободно родно място по немския честен закон ".

Смята се, че организацията има членове в четири немски провинции. Според представители на силите за сигурност те не биха се поколебали да употребяват принуждение за реализиране на задачата за връщане на националсоциалистическата страна.

Тази заран полицията е направила обиски на жилищата на 13 членове на организацията в провинциите Хесен, Мекленбург-Западна Померания и Северен Рейн-Вестфалия. Целта е била конфискация на активи на организацията и възможна дясна радикална агитация, заяви вътрешното министерство.

Членове на организацията живеят и в провинция Саксония-Анхалт, само че там през днешния ден не са осъществени обиски, защото не са издадени позволения за тях заради незадоволително учредения.

От началото на годината Зеехофер към този момент е забранил две десни организации и една антисемитска организация, отбелязва Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР