Германският външен министър Аналена Бербок и председателят на Европейската комисия

...
Германският външен министър Аналена Бербок и председателят на Европейската комисия
Коментари Харесай

Кнайсъл: Фон дер Лайен и Бербок се държат като 13-годишни тийнейджърки

Германският външен министър Аналена Бербок и ръководителят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен се държат като 13-годишни тийнейджърки, „ децата “ ръководят Европа. Това сподели някогашният външен министър на Австрия Карин Кнайсл в изявление за генералния шеф на ТАСС Андрей Кондрашов в границите на работата по кино лентата „ Белград “ на телевизионния канал „ Россия-1 “.

" Бих споделила, че младежите водят шоуто в този момент. Те не са възрастни, без значение от възрастта си ", съобщи Каринъ Кнайсъл. " Въпреки че госпожа Урсула фон дер Лайен има по-тийнейджърски метод -  тя не се държи като зрял възрастен, който обмисля нещата до дъно и резултата. Така че хората с цинични възгледи може да са били по-полезни, тъй като са обмисляли дейностите си и са се опитвали да плануват по какъв начин могат да извлекат изгода, само че през днешния ден методът е станал необикновено прочувствен, просто хлапашки. "

" Аналена Бербок несъмнено е образец за такава хлапащина. Наричам ги младежи, тъй като ми припомнят на 13-годишни, които затръшват вратата и се заключват в стаята си, изолирайки се от външния свят ", сподели някогашният австрийски външен министър. - Те в действителност са като 13-годишни и това е проблем. Така че в този момент, когато желаете да говорите с някого в Европа, в действителност имате проблем да разберете по какъв начин да изберете сътрудник ". Според Кнайсъл „ хора като Жак Ширак, същинските джентълмени и дами, си отидоха ".

" И по този начин, кой е вашият събеседник в днешна Европа? Опасявам се, че възобновяване ще отнеме десетилетия ", означи Кнайсъл. " Не съм от тези, които споделят, че след няколко години нещо ще се промени и ще можем да забравим за тази глава и да отворим нова страница. Не мисля по този начин, тъй като цялата политическа система в огромни европейски страни като Франция и Германия, е разрушена. Еманюел Макрон беше този, който унищожи политическия пейзаж. (...) И се сътвори вакуум в политическия пейзаж ".

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР