Германският таблоид Bild публикува репортаж на неназовани тайни служби за

...
Германският таблоид Bild публикува репортаж на неназовани тайни служби за
Коментари Харесай

Германия публикува плана на Русия за присъединяване към Украйна

Германският таблоид Bild разгласява репортаж на неназовани секрети служби за хипотетичния " проект " на Москва за анексиране на Украйна, до момента в който в това време коментар беше изработен от съветското посолство в Германия, където изказванията на изданието бяха наречени спекулации.

От посолството споделиха на Bild, че „ проектът “, оповестен от изданието, е „ странна комбинация от спекулации и клюки “, които дипломатите не разясняват по принцип, оповестява РИА Новости.

Изданието твърди, че Русия сякаш възнамерява „ инвазия “ през февруари или март и при положение на сполучлива военна фаза, ще стартира да основава „ марионетно проруско държавно управление “.

Изброените „ проекти “ включват блокада на градове, избор на нова „ лоялна “ Рада и даже специфични лагери за тези, които се съпротивляват, чиито описи се допуска, че към този момент се приготвят.

Изданието твърди, че крайната цел на Москва е основаването на Съюзна страна на Русия, Беларус и Украйна.

Публикацията се появи след нощен репортаж на Bloomberg за хипотетичното начало на съветската " инвазия " в Украйна. След това Кремъл предложи терминът " Bloomberg News " да се употребява за подправени вести.

Превод: ПИ
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР