Германският шампион Байерн Мюнхен посреща Борусия Мьонхенгладбах в първи двубой

...
Германският шампион Байерн Мюнхен посреща Борусия Мьонхенгладбах в първи двубой
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Байерн - Борусия Мьонхенгладбах, баварците с няколко промени

Германският първенец Байерн Мюнхен посреща Борусия Мьонхенгладбах в първи дуел от 18-ия кръг на Първа Бундеслига. Срещата на „ Алианц Арена “ започва в 21:30 часа и ще можете да я наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT 3 , както и онлайн на платформата. На уеб страницата Gong.bg ще проследим всичко най-интересно от конфликта.

Дни преди срещата имаше опасения, че тя няма да се организира заради многото болни от ковид в двата отбора. В последна сметка решението беше срещата да се организира по проект.

Наставникът на „ баварците “ Юлан Нагелсман няма да може да разчита на Даю Упамекано, Корентен Толисо, Йосип Станишич, Лерой Сане, Буна Сар, Омар Ричардс, Танги Нианзу, капитанът Мануел Нойер, Люка Ернандес, Алфонсо Дейвис, Кингсли Коан и Ерик Максим Чупо-Мотинг. Добрата вест обаче е завръщането на Йосуа Кимих, който започва като титуляр в първия си мач от 6-и ноември предходната година.

„ Жребчетата “ пък ще бъдат без Кенан Бенетс, Рами Бенсебайни, Мамаду Дукоре, Йонас Хофман и Денис Закария.

Байерн е водач в класирането с 43 точки, с девет пред втория Борусия Дортмунд. Гладбах се показват дост едва от началото на сезона и заемат едвам 14-а позиция, като са на единствено три точки от рисковата зона.

/ /

21:30 часа |

Стартови сформира на двата тима:

Tonight's starting XI against Gladbach
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР