Германският РБ Лайпциг победи Тотнъм и в реванша от осминафиналите

...
Германският РБ Лайпциг победи Тотнъм и в реванша от осминафиналите
Коментари Харесай

РБ Лайпциг размаза Тотнъм и би шута на англичаните от Шампионска лига

Германският Република България Лайпциг победи Тотнъм и в реванша от осминафиналите на Шампионска лига. „ Биковете “ се постановиха с класическото 3:0 и след победа с 1:0 в първия мач не престават по безапелационен метод напред в конкуренцията.

Капитанът на „ биковете “ Марсел Забицер даде задатък от два гола на своя отбор още през първата част. В заключителните минути на постоянното време Емил Форсберг оформи крайния резултат с първото си допиране в мача. Шведът се появи в игра от аварийна пейка секунди преди да се разпише във вратата на „ шпорите “.

Десет минути след началото на срещата с първата си по-сериозна голова заплаха домакините съумяха да отбележат и излязоха напред в резултата. Тимо Вернер получи в наказателното поле и стреля мощно. Получи се рикошет в тялото на бранител, само че топката се върна в нападателя, който комбинира с Марсел Забицер. Австрийският полузащитник шутира от границата на наказателното поле и прати топката в долния десен ъгъл на вратата за 1:0. Вратарят на Тотнъм Юго Лорис нямаше късмет да се намеси в обстановката.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР