Германският пощенски концерн Deutsche Post обяви, че пуска специална емисия

...
Германският пощенски концерн Deutsche Post обяви, че пуска специална емисия
Коментари Харесай

Deutsche Post пуска специална марка по случай рождения ден на Дейвид Бауи

Германският пощенски тръст Deutsche Post разгласи, че пуска специфична емисия пощенска марка по случай 75-годишнината от раждането на английския музикант Дейвид Бауи.

Както заяви в Бон представител на концерна, пощенската марка ще коства 85 цента и ще бъде пусната в продажба на 3 януари. На нея ще бъде отпечатана фотография на Бауи с китарата си от 1984 година Освен това от 7 януари ще могат да бъдат получени два специфични комплекта със фотоси на известния музикант, които ще бъдат в стеснен тираж – по 5 000 бройки всеки.

Британският артист и създател на песни Дейвид Бауи умря на 10 януари 2016 година на 69-годишна възраст след дълготрайно боледуване. По време на кариерата си той е продал над 136 милиона записи и е измежду десетте най-успешни реализатори в историята на известната музика във Англия. През 2004 година Списанието „ Ролинг Стоун “ класира Бауи на 39-о място измежду „ 100-те най-велики рок реализатори на всички времена “ и на 23-то място измежду „ 100-те най-велики вокалисти на всички времена “.[**sorce_name**]
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР