Германският национален отбор се извини на феновете за разочароващото отпадане

...
Германският национален отбор се извини на феновете за разочароващото отпадане
Коментари Харесай

Германският отбор се извини на феновете за разочарованието в Русия

Германският народен тим се извини на почитателите за разочароващото отпадане от международното състезание по футбол. Бундестимът сдаде международната купа още в груповата фаза на мондиала в Русия след шокираща загуба от Южна Корея (0:2).

Германия приключи на последното място в групата си и за едвам за повторно в своята история напусна шампионата още след първата фаза. Първият е във Франция през 1938 година, когато обаче се играе на директни елиминации още от първия кръг.

Бундестимът се намираше във впечатляваща серия от 16 следващи достигания най-малко до четвъртфиналите. В този интервал германците завоюваха четири трофеи, още четири пъти играха край и четири пъти отпаднаха в полуфиналите.

" Скъпи почитатели, ние сме също толкоз разочаровани, колкото и вие. Световното състезание се организира един път на четири години и ние чакахме доста повече от себе си ", се споделя в изказването на немския народен тим.

" Съжаляваме, че не играхме като международни първенци. Колкото и да е мъчително, заслужавахме да отпаднем ", допълват от бундестима.

За трети следващ път и общо четвърти в последните пет мондиала международният първенец отпадна още в груповата фаза.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Световното по футбол (333)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР