Германският национален авиопревозвач Луфтханза (Lufthansa) през това лято отново ще

...
Германският национален авиопревозвач Луфтханза (Lufthansa) през това лято отново ще
Коментари Харесай

Луфтханза отново ще предлага безплатни напитки в икономична класа

Германският народен авиопревозвач " Луфтханза " (Lufthansa) през това лято още веднъж ще предлага безвъзмездни питиета в икономична класа на своите самолети за полетите на къси и междинни дистанции. Това заяви през днешния ден самолетната компания, като посочи, че мярката се вкарва пробно, съобщи ДПА.  

" Луфтханза " заяви, че ще се оферират избрани типове питиета, измежду които чай или кафе.

През лятото на 2021 година авиопревозвачът спря да предлага безвъзмездни питиета за съвсем всичките си полети на къси дистанции, напомня ДПА. 

Пътниците продължиха да получават гратис бутилка минерална вода и шоколадче, само че за другите поръчки би трябвало да заплащат. 

Топлите питиета на борда на самолетите на " Луфтханза " костват сред 3 и 3,5 евро, а доматеният сок да вземем за пример - 3,2 евро. 

Главният изпълнителен шеф на самолетната компания Йенс Ритер разгласи по-рано, че " Луфтханза " възнамерява още веднъж да стартира да предлага безвъзмездни питиета в икономичната класа, с цел да увеличи удовлетвореността на клиентите си от услугите, които предлага, отбелязва Българска телеграфна агенция. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР