Германският национал Тимо Вернер вярва в своите възможности и не

...
Германският национал Тимо Вернер вярва в своите възможности и не
Коментари Харесай

Тимо Вернер: Засега не мисля за тандем с Левандовски

Германският национал Тимо Вернер има вяра в своите благоприятни условия и не се сърди, че за момента Байерн (Мюнхен) няма интерес към него. Наскоро спортният шеф на първенците Хасан Салихамиджич изясни, че нападателят на Република България (Лайпциг) не би паснал на стила на баварците, тъй като той бил сполучлив основно при свободни пространства - нещо съвсем немислимо за мачовете на мюнхенци, чиито противници се пазят надълбоко в половината си.

Журналист на “Кикер” попита Вернер дали има вяра, че може да играе в тандем с Роберт Левандовски. “Със сигурност нападатели, които имат под над 20 гола, могат да работят в дует. Засега обаче не мисля за това”, съобщи той.

23-годишният футболист твърди, че не се е засегнал от думите на Салихамиджич. “Не заставам безсънен в леглото, разсъждавайки върху неговата оценка. Разбира се, че Байерн има най-хубавия №9 в света, само че мен това не ме касае. Много от нашите противници също се пазят надълбоко, само че аз все по този начин си въвеждам голове. Знам, че имам голям капацитет за развиване. На моята възраст нападатели като Левандовски и Луис Суарес не бяха на равнището, на което бяха, когато станаха на по 28 г.”, сподели още Вернер.

Двамата с Лева се борят за голмайсторския приз в Бундеслигата. В края на седмицата им следва пряк конфликт в дербито от идния кръг.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР