Германският национал Феликс Нмеча ще смени Волфсбург с Борусия Дортмунд,

...
Германският национал Феликс Нмеча ще смени Волфсбург с Борусия Дортмунд,
Коментари Харесай

Борусия Дортмунд е все по-близо до германски национал

Германският национал Феликс Нмеча ще смени Волфсбург с Борусия Дортмунд, макар интереса от страна на клубове от британската Висша лига като Манчестър Юнайтед и Нюкасъл, оповестява WAZ.

Въпреки терзанията на почитателите на вицешампиона в Бундеслига по отношение на евентуалното ново попълнение на тима, шефовете на Борусия са вложили всички старания да завършват прехвърлянето на 22-годишния полузащитник за 25 милиона евро. Очаква се той да получава заплата от 6 милиона евро на година.

Представители на управлението на клуба от Дортмунд е разговаряло с Нмеча, който е съумял да ги убеди, че поддържа полезностите на Борусия.

Противоречията към възможния трансфер на Феликс Нмаче бяха подбудени от обстоятелството, че футболистът е споделял хомофобски и трансфобски изявления в обществените мрежи в предишното.

Привърженици на Борусия Дортмунд даже сложиха афиш покрай клубните офиси, на който бе изписано: " Нулева приемливост за нетолерантността. Ценностите не подлежат на договаряния ".

Нмеча изигра 50 мача за Волфсбург откакто бе притеглен от Манчестър Сити през 2021 година, записвайки 3 гола и 7 асистенции./ БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР