Германският Кайзерслаутерн е започнал сериозна офанзива за привличането на доскорошния

...
Германският Кайзерслаутерн е започнал сериозна офанзива за привличането на доскорошния
Коментари Харесай

Кайзерслаутерн също пита за Филип Кръстев

Германският Кайзерслаутерн е почнал сериозна атака за привличането на досегашния халф на Левски Филип Кръстев, научи " Мач Телеграф ". В основата на настояването стои техническият шеф на лаутерите Енис Хайри, който е някогашен състезател на Черноморец. Той бе притеглен при " акулите " през 2009 година от тогавашния треньор Краси Балъков. Хайри остана в Бургас до 2012 година, а забавно е, че самият Бала бе треньор на Кайзерслаутерн. Интересно е, че и мениджърът на Филип Кръстев Николай Жейнов е от Бургас.

Според разнообразни непознати медии от Кръстев се интересуват много солидни клубове, измежду които Леверкузен, Монако, Реал Сосиедад и Наполи. Цената на халфа, който е благосъстоятелност на белгийския Ломел и групировката " Сити Груп ", е 4 милиона евро и това ще сътвори проблем за договорката.

Лаутерите обаче оферират компромисен вид с взимане чартърен и откупуване по-късно на правата, като в това време тимът се надява да влезе в елита. През предишния сезон Кайзерслаутерн се класира на девето място във Втора Бундеслига.
 Камен Хаджиев реализира трансфер в Германия
Камен Хаджиев реализира трансфер в Германия

Ще играе за петодивизионния Йедело
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР