Германският канцлер Олаф Шолц постигна днес споразумение с премиерите на

...
Германският канцлер Олаф Шолц постигна днес споразумение с премиерите на
Коментари Харесай

Германия планира да премахне ковид ограниченията през пролетта

Германският канцлер Олаф Шолц реализира през днешния ден съглашение с министър председателите на провинциите за разхлабване на антиковидните рестриктивните мерки напролет, само че означи, че пандемията към момента не е завършила, съобщи Ройтерс.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30708
" След тези две дълги години ние заслужаваме нещата някакси да се подобрят и наподобява, че ни следва тъкмо това ", сподели Шолц пред публицисти след среща с районните водачи.

Канцлерът предизвести, че оптимизмът за обстановката с КОВИД-19 не значи, че пандемията е свършила, защото през есента и зимата може да се чакат нови разновидности и утежняване на обстановката. " Не можем да сме небрежни с всичкия този оптимизъм и убеденост, които виждаме тук. Ето за какво би трябвало ясно да се каже, че пандемията още не е свършила ", добави Шолц.

Планът от три стъпки, за който беше реализирано съглашение през днешния ден, планува последователно унищожаване на рестриктивните мерки за частни събирания и влизане в магазини, заведения за хранене и хотели, съобщи ДПА. От 20 март всички " по-всеобхватни ограничаващи ограничения " ще бъдат отстранени, добавя Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30708  Броят на новите случаи на COVID-19 в Косово през последните дни се усилва Броят на новите случаи на COVID-19 в Косово през последните дни се усилва  Разхлабват ограниченията в Пловдив, децата се връщат в учебно заведение в понеделник Разхлабват ограниченията в Пловдив, децата се връщат в учебно заведение в понеделник  Около 300 хиляди неимунизирани жители в Гърция подлежат на глоба от 100 евро Около 300 хиляди неимунизирани жители в Гърция подлежат на глоба от 100 евро
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР