Германският канцлер Ангела Меркел заяви, че по време на пандемията

...
Германският канцлер Ангела Меркел заяви, че по време на пандемията
Коментари Харесай

Меркел след политиката: Ще се наспя и ще се разхождам сред природата

Германският канцлер Ангела Меркел съобщи, че по време на пандемията няма време да мисли за бъдещето си след напускането на поста началник на немското държавно управление. Тя възнамерява да направи това, откакто мандатът й завърши, съобщи БГНЕС.
" Работата ми лишава цялото време, изключително по време на пандемията от ковид, тъй че нямам безусловно никакво време да мисля какво ще върша по-късно. Ще се наспя, ще се разхождам измежду природата и ще мисля. Ще се веселя на това, само че към този момент на драго сърце правя своята работа ", сподели канцлерът на събитие, отдадено на 76-годишнината от освобождението на Нидерландия от нацистката окупация.
 Меркел: Европа се нуждае от повече пълномощия в региона на опазването на здравето Меркел: Европа се нуждае от повече пълномощия в региона на опазването на здравето
Германският канцлер Ангела Меркел съобщи, че Европейският съюз се нуждае от повече пълномощия, с цел да координира реакцията на блока на зд...
Следващите парламентарни избори в Германия ще се проведат на 26 септември 2021 година без присъединяване на сегашния канцлер Ангела Меркел. Тя неведнъж е заявявала, че не има намерение да се кандидатира от името на консервативния блок ХДС/ХСС за поста началник на държавното управление на Федерална Република Германия и възнамерява да напусне политиката след приключване на мандата си. В края на 2018 година ръководител на Християндемократите, само че остана канцлер. Ангела Меркел дава отговор за кабинета от ноември 2005 г.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР