Германският канцлер Ангела Меркел каза, че ще преговаря с други

...
Германският канцлер Ангела Меркел каза, че ще преговаря с други
Коментари Харесай

Германия може да предложи на страни от ЕС пари, за да приемат обратно мигранти

Германският канцлер Ангела Меркел сподели, че ще договаря с други европейски страни по въпросите на миграцията и ще даде доклад за тези диалози пред партията си на 1 юли, съобщи Асошиейтед прес.

Тя акцентира, че не желае Германия едностранно да стартира да връща мигранти на границите си - нещо, за което приканва вътрешният министър Хорст Зеехофер от Християнсоциалния съюз (ХСС) - обичайния баварски сътрудник на Християндемократическия съюз (ХДС) на Меркел.
Ангела Меркел: Германия не би трябвало да се бори сама с противозаконната миграция Меркел и нейният Християндемократически съюз желаят общоевропейско решение в битката с противозаконната миграция
Германският канцлер сподели, че ще организира договаряния на и към идната среща на върха на Европейски Съюз. Германия може да предложи на други страни членки на Европейски Съюз финансова помощ, в случай че те се съгласят да одобряват назад мигрантите, подали молби за леговище на тяхна територия, означи Меркел.
Ангела Меркел: Не " ос на искащите ", а Европейски Съюз като общественост би трябвало да охранява границите си По думите й методът към въпроса за миграцията е "решаващ тест " за бъдещето на кохезията в Европа
Германският канцлер съобщи, че двустранните съглашения, които цели да подписа с Италия, Австрия и други страни, ще бъдат сходни на това, контрактувано от Европейски Съюз с Турция през 2016 г.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР