Германският канцлер Ангела Меркел Ангела Меркел - германски политик, канцлер

...
Германският канцлер Ангела Меркел Ангела Меркел - германски политик, канцлер
Коментари Харесай

Ангела Меркел пристига в София

Германският канцлер Ангела Меркел Ангела Меркел - немски политик, канцлер на Федерална Република Германия. Родена на 17 юли 1954 година... към профила идва у нас на работно посещаване. Политическият водач ще посети страната ни по поката на премиера Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила.

Меркел идва право от Елисейския замък, където организира среща с френския президент Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 година в град Амиен. Той е... към профила. В Париж двамата водачи разискаха бъдещето на Европа, като Меркел съобщи, че Германия и Франция имат сходни възгледи в тази посока.

Днес следва Меркел и Борисов да обсъдят целите на Българското европредседателство, както и да си поговорят по настоящи политически тематики.

Във фокуса на диалога сред немския канцлер и българския министър-председател се чака да попаднат върпосите за еврото и влизането ни в чакалнята на еврозоната. Гореща тематика са и Западните Балкани. Двамата водачи се чака да обсъдят още и мигрантската политика.

Идването на Меркел е второто посещаване на канцлера у нас. През октомври 2010 година тя бе на еднодневна аудиенция в страната ни.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР