28-годишната Сидни Кристмас беше коронясана за победител в Britain's Got

...
28-годишната Сидни Кристмас беше коронясана за победител в Britain's Got
Коментари Харесай

Има ли Великобритания талант? Сериалът е помрачен от драма, тъй като съдиите действат „отзад“, победителят е хванат в реда „поправяне“ и едва ли някой от актьорите е британски... тъй като букмейкърите намаляват коефициентите за шоуто, биват намалени

28-годишната Сидни Кристмас беше коронясана за победител в Britain's Got Talent 2024 по време на оживения край в неделя вечерта

Но макар че основният арбитър Саймън Коуел твърди, че това е най-хубавото, което е виждал, почитателите на шоуто наподобява мислеха по друг метод, като букмейкърите твърдяха, че може да бъде спряно Програмата на ITV се трансформира в интернационално шоу. 

На други места тоалетите на Аманда Холдън още веднъж бяха тематика на полемика с възмутени фенове, които твърдяха, че дръзкият й външен тип е „ изместил “ актовете.  

Друго несъгласие видя, че финалист от Britain's Got Talent се нарани по време на шоуто в неделя вечер и беше заставен да накуцва отвън сцената. 

Високият акт на Ssaulabi Performance Troupe приключи ненадейно за един от членовете, когато изглеждаше, че се приземиха неприятно след осъществяване на салто.

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР