Германският кабинет одобри законодателство, което има за цел да облекчи

...
Германският кабинет одобри законодателство, което има за цел да облекчи
Коментари Харесай

Германският кабинет одобри законодателство, предназначено да облекчи депортирането на отхвърлени търсещи убежище

Германският кабинет утвърди законодателство, което има за цел да облекчи депортирането на несполучливи търсещи леговище

От Асошиейтед прес, 25 октомври 2023 година, 7:20 ч. Бежанците се запълват през последните месеци, защото забележителен брой търсещи леговище се прибавят към повече от 1 милион украинци, пристигнали от началото на войната на Русия в родината им.

Шолц алармира за ново предпочитание да поеме отговорността за проблемите на миграцията след районните избори на 8 октомври, на които гласоподавателите наказаха неговата свадлива трипартийна коалиция.

Министърът на вътрешните работи Нанси Фейсър за първи път разгласи новото законодателство преди две седмици. Шолц сподели предходната седмица, че Германия би трябвало да стартира да депортира „ в огромен мащаб “ мигранти, които нямат право да останат.

„ За да защитим главното право на леговище, би трябвало доста да ограничим противозаконната миграция “, сподели Фейзер в сряда. „ Тези, които нямат право да останат, би трябвало още веднъж да изоставен страната ни. “

Тя сподели, че Германия е депортирала към 27% повече хора тази година до момента, в сравнение с година по-рано., „ само че има забележителна потребност от деяние. “

По-голямата част от отхвърлените търсещи леговище в Германия към момента имат най-малко краткотрайно позволение да останат заради аргументи, които могат включват заболяване, дете със статут на престояване или липса на документ за идентичност.

Остава да се види каква разлика ще имат новите правила. Депортирането може да се провали заради разнообразни аргументи, в това число тези, които се преглеждат от законодателството, само че също и заради липса на съдействие от родните страни на мигрантите. Германия се пробва да подписа съглашения с разнообразни народи, с цел да се оправи с този проблем, като в същото време основава благоприятни условия за легална имиграция. за хора, които трафикират мигранти, и се надява, че кабинетът може да утвърди тези промени при започване на ноември.

Тя сподели, че възнамерява да удължи с най-малко 20 дни инспекциите по границите на Германия с Полша, Чехия и Швейцария. Правителството уведоми Европейската комисия на 16 октомври за граничните инспекции, траяли в началото 10 дни.

___

Следете отразяването на AP за световната миграция на https://apnews.com/hub/migration

Източник: abcnews.go.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР