Германският кабинет одобри в сряда планове за намаляване на минималната

...
Германският кабинет одобри в сряда планове за намаляване на минималната
Коментари Харесай

Германия ще намали минималната присъда затвор за разпространение на изображения със сексуално насилие над деца

Германският кабинет утвърди в сряда проекти за понижаване на минималната присъда от една година за разпространяване на изображения със полово принуждение над деца, променяйки предписание, което беше въведено преди по-малко от три години, само че чиновниците споделят, че се е оказало прекомерно негъвкаво на процедура.

Понастоящем немският закон планува, че лице, което „ популяризира детско порнографско наличие или го прави налично за необятната общност се санкционира с отнемане от независимост от една до 10 години. Преди промяната на предходното държавно управление на Германия, която влезе в действие през юли 2021 година, тя предвиждаше присъди от три месеца до пет години.

Министърът на правораздаването Марко Бушман сподели, че горната граница ще остане в действие, само че новият най-малко изречение докара до „ многочислени проблеми на процедура “.

„ По-конкретно, хората, които получават подобен материал несъзнателно — да вземем за пример в подтекста на родителска група в WhatsApp — рискуват...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР