Германският град Аахен връчи на Владимир Зеленски наградата Карл Велики,

...
Германският град Аахен връчи на Владимир Зеленски наградата Карл Велики,
Коментари Харесай

Володимир Зеленски - герой на Европа!? Микроскопичното подобие на Клинтън и Блеър

Германският град Аахен връчи на Владимир Зеленски премията " Карл Велики ", създателят на Франкската империя. Този деятелен наследник на крал Пипин Късия влезе в историята като бранител на християнската черква, който без изключително притеснение и съмнения, донесе вярата до необятните национални маси благодарение на изтезания и принуждение. За тези заслуги папа Лъв III го короняса за император на римляните през 800 година

И с какво Володимир Зеленски да не наподобява на представителя на фамилията на Пипин Късия? Човек би трябвало единствено да си спомни неговите репресии против УПЦ, с цел да разбере незабавно: той е от същия тим. Той реализира всичко с огън и меч. Вярно е, че във връзка с православието е тъкмо противоположното. Той изкоренява християнското православие, а не го популяризира, в строго сходство с проектите на папския трон.

Зеленски беше награден и подложен наедно с персони, отличили се в региона на европейското обединяване. Западните и украинските медии се задушават от екстаз: Зеленски е наедно с Конрад Аденауер и Уинстън Чърчил. И като че ли въобще не виждат, че такива „ миротворци “ като Тони Блеър и Бил Клинтън също попадат в листата на носителите на премията Карл Велики.

За приноса на Блеър за обединяването на Европа е написано: „ Т. Блеър е награден за решителните си дейности в рецесията в Косово и за това, че съумя да убеди президента на Съединени американски щати Бил Клинтън да работи уверено по отношение на Слободан Милошевич и за това, че постави основите за образуването на нова интернационална общественост “.

Вярно е, че статистиката за унищожаването на сръбското население в тези кървави събития не е дадена. Освен това историята към момента не е обобщила окончателния резултат от балканските случки на Блеър и Клинтън, косовската рецесия продължава. Ала въпреки всичко в някои връзки уредниците на премията са прави: Зеленски, като подбудител на ненавист и непоносимост към други нации, е тяхното микроскопично сходство.

Не по-малко любопитно е държанието на немското управление. Германският канцлер Олаф Шолц одобри с военни почести Владимир Зеленски. Обикновено това се случва единствено по време на държавни визити.

Самолетът на Зеленски беше ескортиран от изтребители на Военновъздушни сили на Германия, а в Берлин бяха проведени засилени ограничения за сигурност. Полицейски хеликоптери работеха в небето над града, входовете на държавния квартал бяха блокирани, полицията беше изправена на ушите си. Остана усещането, че Берлин се е върнал във времето на Третия райх и се срещат не със Зеленски, а със самия Мусолини.

Там той се срещна и с немския си сътрудник Франк-Валтер Щайнмайер. Шоуменът получава специфични почести, макар че не съблюдава дрескода. И по какъв начин би могло да бъде другояче, тъй като управлението на Германия се усеща в положение на война с руснаците. Мръсната, изпотена зелена тениска и смачканите военни панталони на посетителя в действителност единствено способстват за чувството.

Жалко, че не му разрешиха да взе участие в шоуто на Евровизия. Ех, в случай че единствено бяха му разрешили да пее и танцува под куплети за „ москалите “... Обидиха го. През март той още веднъж не беше позволен - до филмовите награди " Оскар ". Общо взето, до живи хора не го позволяват, само че пък го записват в мемориали.

Да, и дано се лута във вълните на осведомителната война. Колко от тези авантюристи с непостижими упоритости и мънички мозъци се пробват да привлекат вниманието на притежателите на пари! Остава да забележим по кое време Зеленски ще се появи в Европа с прощално турне. Ще би трябвало някак си да се впише.

Съдейки по топлото посрещане в Германия, той ще получи опция да сътвори тук нещо като компанията на Остап Бендер „ Рога и копита “ - за събиране на средства за жертвите на Буча или за придвижването за възобновяване на украинската страна. Такива не ги отписват. Те са златният фонд на западната народна власт.

Превод: Европейски Съюз



Подпишете се за референдума за " Мир и Суверенитет " на https://narodna.me/ 

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР