Германският футболен шампион Байерн (Мюнхен) обмисля Лукас Клостерман като евентуален

...
Германският футболен шампион Байерн (Мюнхен) обмисля Лукас Клостерман като евентуален
Коментари Харесай

Байерн набеляза защитник на РБ Лайпциг за заместник на Павар

Германският футболен първенец Байерн (Мюнхен) обмисля Лукас Клостерман като възможен заместител на Бенжамен Павар, в случай че френският национал бъде продаден до края на трансферния интервал, написа организация ДПА.

Французинът разгласи, че не е доста благополучен в Мюнхен и от много време е свързван с трансфер в Интер (Милано), до момента в който Манчестър Юнайтед също е заинтригуван да направи оферта при избран процес на събитията. Според немските медии, повода за разочарованието му е, че той  иска да играе централен бранител, а не десен бек, както го употребяват в Мюнхен.

Баварците нямат особени терзания и обмислят покупката на Лукас Клостерман, в случай че се стигне до подобен процес в последните дни на август, пишат " Мюнхнер Абендцайтунг ", " Кикер " и " Шпорт1 ", както и други издания.

Клостерман има контракт с Република България Лайпциг до юни 2024-а година. Много анализатори са учудени, че нов договор с настоящия му клуб не се дискутира. Ако има различия, то евентуално тимът на компанията Ред Бул ще желае да го продаде в този момент, в противоположен случай рискува да го загуби без пари през януари.

В Байерн към този момент отиде различен състезател от Лайпциг – австрийският полузащитник Конрад Лаймер, който мина през юли със свободен трансфер. Доста противоречивият като равнище за Байерн Йосип Станичич, също десен защитник, сега играе чартърен в Байер (Леверкузен).
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР