Германският енергиен концерн E.ON преустанови сключването на нови договори заради

...
Германският енергиен концерн E.ON преустанови сключването на нови договори заради
Коментари Харесай

E.ON не сключва нови договори заради резкия скок на цената на газа

Германският енергиен тръст E.ON прекрати сключването на нови контракти поради внезапния скок на цената на природния газ. „ За страдание, сега не можем да ви предложим природен газ “, се споделя в оповестено на страницата на компанията известие.

От концерна прецизират, че рестриктивните мерки се отнасят единствено за нови частни клиенти, а старите контракти остават в действие.
 Молдова се оглежда за незабавна доставка на газ през Румъния Молдова се оглежда за незабавна доставка на газ през Румъния
Молдовското държавно управление има намерение да се споразумее с Европейския съюз за спомагателни покупки на газ през прилежаща Румъния заради нам...

„ Вече няколко дни преработваме нашите оферти за нови клиенти, защото би трябвало да отчитаме внезапно повишените разноски при закупуване на газ “, сподели представител на E.ON.

През последните месеци цените на природния газ на едро доближи рекордни равнища. По данни на портала за сравняване на артикули verivox.de, през октомври годишните разноски за газ на домакинство в Германия с ползване от 20 хиляди кВт/ч на година са се нараснали приблизително до 1 402 евро – с съвсем 28% годишно.

През септември компанията Deutsche Energiepool заяви, че е прекратила договорите за доставка на газ с доста клиенти. E.ON като компания, която подсигурява главното обезпечаване на популацията с газ, се притече на помощ и продължава доставките за клиенти, които са изгубили договорите си. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР